Hürriyet

20 Mart 2013 Çarşamba

Elegan Moda Hakkında;


Çocukluk yıllarından beri  sanata olan ilgisini lise öğrenimini resim bölümü üzerine yapan Güçlü Serhan Yazaroğlu’nun görsel tasarıma verdiği önemden dolayı grafik tasarım bölümüne yönelmesi, önüne büyük ve heyecanlı konular çıkarcaktı. Ailesinin de tekstil piyasasındaki önemli yerinden ötürü moda-tasarım konusunda eğitimlere başladı. Hayallerinde bütün tasarım dallarını harmanlayarak, ortaya farklı bir sinerji çıkarmaktı. İlk etapta moda tasarımı adına kendi ilgi ve bilgisiyle amatör moda tasarım yarışmalarına katıldı. Yarışmalarda aldığı dereceler sayesinde kazandığı vizyon ile moda tasarım adına, ilgili eğitimlere yöneldi. Gitmiş olduğu özel kurslar ile görsel bilgi ve birikimine ek olarak, moda tasarım konusunda uzmanlaşmaya doğru adım attı. Daha sonra kendi G.S.YHaute Couture markasının patentini aldı.

Tasarladığı ürünlerin kişiye özel  olmasının vereceği özgüven ile, insanlardaki moda tutkusunu biraz daha artırarak, kendilerini özel hissetmelerine yol açacağını düşüncesiyle hareket etti. Bunu bir e-ticaret sitesi ile insanlara ulaştırmayı amaçladı. Çok sevdiği bir arkadaşıyla birlikte “eleganmoda.com”u kurdu. Böylece kendi kurmak istediğimiz sanal butiğin en büyük farkı, yabancı sermayeli ünlü markalar yerine tamamen, tedarikçimiz olan türk üretimcilerin ve gerçekten bu işe gönül veren türk tasarımcıların tüm dünya pazarına tanıtılması amacıyla sanal alemde dünyaya açılma düşüncesi gerçekleşmiş oldu.

Avrupa ve Amerika’da ‘Haute Couture’ün daha yaygın olduğu, fakat Türkiye’de ‘Haute Couture’ün çok yaygın olmamasından dolayı insanlara kişiye özel tasarım duygusunu benimsetmek için bu düşünceler ışığında iki kişi olarak çıktığımız yolda, tedarikçilerimiz ve ‘Haute Couture’ tasarımcılarımızla birlikte daha da büyümeyi hedefliyoruz.

G.S.Y ileride dünyanın en iyi moda tasarımı markaları arasında yerini almak istiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder